EkonomiPoddar

ekonomipoddar

Här delar vi med oss av våra fem absolut bästa tips när det kommer till EkonomiPoddar i vårat avlånga land. Alla poddar har chans att nå listan så länge dom kan knytas an till privatekonomi, börsen, sparande eller liknande områden.

Vi hoppas att vi kan inspirera med ett par väl valda poddar att förgylla dina dagar med.

EkonomiPoddar – Topp 5

1. Sparpodden

Sparpodden är en av Sveriges största poddar om sparande och investeringar, här avhandlas det mesta. Programmet bygger på ämnen som kommer in som önskemål från lyssnarna. Nya avsnitt med spännande gäster släpps varje onsdag. Det finns ett gäng gamla avsnitt så har du inte börjat lyssna så har du en uppsjö av spännande ämnen att beta av.

Programledare är Alexander Gustafsson.

2. Börspodden

Precis som namnet antyder så handlar podden kort och gott om aktier, bolag och börsen. Börspodden bjuder varje vecka, precis som dom gjort i över fem år, på analyser av börsklimatet i stort, vinnare och förlorare samt diskuterar sina egna investeringar. Mycket underhållning utlovas!

Programledare John Skogman & Johan Isaksson

3. Framgångspodden

Frågan är om det behövs någon längre sammanfattning. Framgångspodden är nordens största intervjupodd och kanske den mest omtalade i Sverige. Alexander träffar några av dom mest framgångsrika människorna som delar med sig av sina historier och tillsammans delar med sig av erfarenheter och värdefulla tips för den som vill bli framgångsrik. Enkelt koncept men så fantastiskt bra.

Programledare Alexander Pärleros

4. Fill or Kill

Fill or Kill diskuterar händelser från Skandinaviens alla börser. Podden riktar sig i första hand till dom som vill lära sig och veta mer att köpa och sälja mer aktivt samt folk som vill bli mer insatta och lära sig mer om en traderns liv. Podden är både intressant och underhållande, ge den en chans! Bland deltagarna i podden finns flera kända traders från Twitter som @Handelsson, @Phukettrader samt @2ndtrader.

5. Pratapengar

#PrataPengar var en podd av Unga Aktiesparare som tog upp frågor som rörde allt mellan himmel och jord gällande aktier, sparande och privatekonomi. En grymt bra podd som tyvärr inte levererar ny avsnitt längre utan man får njuta av vad som finns. Har du inte hunnit lyssna på dessa än så har du över 100 avsnitt att ta dig igenom. Det är värt det!

Programledare Philip Scholtzé & Nicklas Andersson


Våra tips av Ekonomipoddar kommer utan inbördes ordning.

Alla våra tips är relativt kända poddar och dom finns där poddar finns.