Finsmakarna ger lag och klasser möjligheten att dryga ut kassan

Alla har vi varit unga och dom flesta av oss har någon gång förväntats tjäna in en och annan slant för att tillsammans med vänner i klassen/laget kunna åka på en resa tillsammans. Ett perfekt tillfälle där många för första gången både får lära sig om hur det är att tjäna pengar och vara med och bidra ekonomiskt. För att lyckas samla in tillräckligt med pengar krävs det dock ofta hårt jobb och jag var själv en av dom som fick slita för att lyckas sälja något. Inte för att vara självgod, men det var inte min prestation det föll på. Det var snarare vad vi sålde som var problemet. Idag finns det dock betydligt mer lockande produkter att sälja som man kan tjäna bra med pengar på, det räcker med att kolla in Finsmakarna.

Vad är Finsmakarna?

Med hjälp av Finsmakarna kan du, din klass eller ditt lag sälja exklusiva produkter för att kunna samla in pengar till klass- eller lagkassan. Det som skiljer Finsmakarna från många andra klassiska företag i samma bransch är att man som säljare får chansen att erbjuda produkter som folk faktiskt vill ha och behöver.

Vill du kunna erbjuda dina kunder chokladaskar och delikatesslådor i högsta klass? Då är Finsmakarna definitivt rätt val för dig. Exklusiva, rättvisemärkta och ekologiska produkter som folk faktiskt vill ha och inte bara köper för att ”vara snäll”. Produkter som är helt rätt i tiden.

Tjäna pengar till klasskassan eller idrottslaget

Att åka på en resa eller skapa minnen genom en upplevelse tillsammans med klassen är för många en av dom stora höjdpunkterna under skoltiden. Ofta hjälps man åt i klassen under årets gång med att samla in pengar genom olika typer av aktiviteter, insamlingar och inte minst försäljningar för att ha råd men en gemensam och minnesvärd aktivitet. Att tjäna pengar till klassen kan vara svårt för en del, men får man bara möjligheten att erbjuda intressanta produkter så har alla en chans.

Gör det till en rolig aktivitet för alla

När jag och mitt fotbollslag skulle börja samla in pengar till en utlandsresa så gick tankarna, precis som hos många andra, att börja med försäljning. För många var det svårt med motivationen redan från start, trotts att målet var lockande. Våra ledare bestämde att vi skulle ha tävlingar med en veckofinal varje måndag, där vinnare(den som sålde mest) vann ett pris. I en grupp som älskade att tävla höjdes moralen direkt.

Vi sålde dock produkter som var relativt ”vanliga” då och inte alls så lättsålda som vissa produkter idag. Fikakassan.se ger er chansen att sälja exklusivt kaffe där ni får en stor del av vinsten, perfekt för erat idrottslag om ni vill tjäna lätta pengar till reskassan.

Är ni ute efter att lyckas med eran försäljning och faktiskt kunna stå bakom produkterna ni säljer så kan jag varmt rekommendera Finsmakarna och Fikakassan. Besök sidorna och läs mer om deras rättvisemärkta produkter och hur lätt det är att komma igång med den egna försäljningen för laget och klassen.

Lämna en kommentar